Voor het eerst schaatsen 

Al 2 jaar zeur ik elke winter weer aan mijn mama's oren om te mogen schaatsen. 2 jaar geleden ben ik op school gevallen en heb ik een knieoperatie moeten laten doen. Mijn meniscus was toen afgescheurd en ik had heel veel pijn bij het stappen. Ik heb heel lang kiné moeten doen en zelf nu heb ik af en toe nog pijn als ik een verkeerde beweging doe.

Mama is heel bang dat als ik opnieuw val ik terug een operatie moet doen maar vandaag mocht ik toch voor het eerst in 2 jaar schaatsen.

 

 

 

 

De Kerstman had zijn

slee hier nog vergeten,

dus konden Amin en ik er even in poseren 

 

 

 

 

 

 

Het viel helemaal niet mee zo voor de eerste keer !

Ik was super blij dat ik dit hulpmiddeltje had !

 

 

 

Na een uurtje gaat het al

een klein beetje en

durf ik al een loslaten

maar ik moet nog

veel oefenen !

Ik ben niet 1 keer gevallen

(ik had wel een hulpmiddeltje)

maar volgende keer

probeer ik het zonder !

 

 

 

 

en na het schaatsen ... zou je denken dat ik het koud had maar ECHT NIET !

Ik had het super warm en kon dus een verfrissing gebruiken ...

en een wafeltje natuurlijk 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Elke Cools (maandag, 11 januari 2016 15:10)

  Leuke website heb je Dounia ! Ik vind hem echt prachtig geworden en ik vind de blog ook super fijn om te lezen. Ik volg je al jaren op Youtube ( klinkt raar omdat je nog maar 8 bent ) maar het is zo ik ben al jaren fan !
  Doe zo verder meid !

 • #2

  Haneen (zondag, 17 januari 2016 09:02)

  Dounia ik vind je filmpjes zo tof elke keer als je een filmpje upload dan kijk ik die als eerste ! Doe zo voort dounia !!!