Review :                                            Mabelline Baby Lips balm & blush

Op vrijdag ontdekte ik een super leuke webshop namelijk themakeupspot.be en ik mocht er onmiddellijk een bestelling plaatsen. Ik had dan ook gedacht dat ik pas in de loop van de week nadien mijn bestelling geleverd zou krijgen maar dat was mis want de dag nadien ( op zaterdag ) kreeg ik al mijn levering thuis ! Kan het nog sneller ??? dacht het niet :)

Bij The make-up spot kosten ze 6.25 € / stuk

Ik wilde al een hele tijd de nieuwe ( ja ondertussen al niet meer zo nieuw ) baby lips balm & blushjes. En dit was dus de ideale moment om ze te bestellen. Bij Make-up spot hadden ze ze maar in 4 kleurtjes maar op het internet zag ik nog andere kleurtjes. Misschien zijn deze enkel in Amerika verkrijgbaar maar dat weet ik niet zeker.

Nummer 1 uit de collectie heet "innocent peach

De verpakking is een licht oranje kleurtje met een doorzichtig dopje met in turquoise letters Baby Lips erop.

De balm zelf is een lichte koraalkleur en wat ik zo leuk vind aan deze kleur, is dat ze kleine gouden glittertjes heeft ! Hij ruikt ook nog eens super lekker naar fruit.

Dit is mijn nummer 1 omdat hij vrij neutraal is en dus niet echt opvalt als je hem draagt ( ik ben ook nog maar 9 jaar dus voor school mag ik enkel deze dragen ) maar door de glittertjes heeft hij wel een super mooi effect op mijn lippen en wangen !

 

Mijn tweede favoriet heet " Flirty Pink" en is nummer 2 uit de collectie.

Mijn favoriete gewone Baby Lips is de "pink punch" en daar heeft deze veel van weg. Enkel het geurtje is anders maar op mijn lippen lijkt hij er super hard op. Hij heeft ook een fel roos kleurtje op mijn lippen maar op mijn wangen vind ik hem niet zo mooi  ( ook al wrijf ik hem goed uit dan nog zie ik er gelijk als een pop uit hihi ) De verpakking is net als de pink punch felroze maar dan met in groene letters Baby Lips op de doorzichtige draaidop.

 

Nog een super leuk kleurtje is deze "Juicy Rose" Het is nummer 3 uit de collectie.

Hij is framboos roos dus best wel fel maar zoooooo mooi ! Hij is te fel om op mijn lippen te dragen naar school ( vind mijn mama ) maar ik mag hem wel 's morgens op mijn wangen doen en dan heb ik de hele dag een mooi framboosroos kleurtje op mijn wangen.

De verpakking is ook mooi frambozenroos en de doorzichtige draaidop heeft paarse letters met Baby Lips erop.

 

Nummer 4 uit de collectie hadden ze niet bij The make-up spot. Nummertje 5 is mijn laatste en die heet "Blooming Ruby

Deze is kersenrood op je lippen en doet me daarom heel erg denken aan de Cherry Me lip balm. Hij ruikt ook heel erg lekker maar is echt felrood op je lippen en wangen. Ik vind hem zelf nog wel mooi op mijn lippen maar op mijn wangen is hij echt wel te fel voor mijn huidje :)

De verpakking is kersenrood met felblauwe letters op de doorzichtige draaidop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0