Weer geen nieuwe video

Voor de tweede week op rij is het me niet gelukt om een nieuwe video te plaatsen op vrijdag ! Sorry daarvoor maar het is gewoon zooooo druk !

Dit is wat er afgelopen week gebeurde !

Niet vorige vrijdag maar de vrijdag daarvoor ben ik uitgegleden in bad, op zich had ik niet zo veel pijn maar de dag nadien kreeg ik hoofdpijn die uur na uur erger werd. De dag nadien was het nog steeds niet beter en zijn we naar spoed gegaan. Blijkbaar zat er na de val iets gekneld waardoor ik die hoofdpijn kreeg. Dus rusten en naar de kiné ... ik mocht ook vorige week heel de week niet paardrijden en afgelopen zondag mocht ik ook niet deelnemen aan de wedstrijd !

Zaterdag heb ik voor het eerst terug een half uurtje gereden en het ging wel met de pijn en ook achteraf niet veel last gehad dus ik hoop dat ik volgende zondag wel gewoon mee kan doen.

 

Verder hebben we veel toetsen op school en omdat ik enkele dagen niet naar school ben kunnen gaan met die hoofdpijn moest ik veel inhalen en leren.

 

Een paardenvideo staat wel klaar voor nu woensdag ( 12 u komt die online ) en vrijdag volgt ook weer volgens het normale schema een nieuwe video ( om 15u ) !