Halloween Room Tour & DIY

Hoi iedereen,

Het is alweer herfst en dat betekent dat de donkere dagen er weer aankomen ! En bij die donkere dagen hoort ook Halloween. Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van enge dingen maar een beetje Halloween mag wel :) Ik decoreerde dit jaar mijn kamer voor Halloween en filmde een room tour voor mijn youtubekanaal.

Een makkelijke manier om je kamer te versieren is natuurlijk met slingers. Deze banner kan je gratis downloaden op de website van Disney Family. Hij is geïnspireerd op de Disneyfilm The Nightmare before Christmas. Dit is mijn absolute lievelingsfilm voor deze tijd van het jaar.

Bij Hema kocht ik goedkope witte kadertjes die ik vulde met leuke Disney Halloween plaatjes.

Ze staan verspreid over mijn hele kamer en zijn super cute ( al zeg ik dat zelf )

Bij de Action kocht ik een zakje met herfstvruchten van plastic.

Ik vond ze er een beetje saai uitzien dus heb ik er oogjes op getekend in kawaiistijl. Dit doe je heel makkelijk met een zwarte stift en voor het wit gebruikte ik tipex

Deze zeep van de Lidl is doorzichtig, ideaal dus om te gaan volstoppen met plastic spinnetjes :) een super effect maar niet voor iemand die bang is voor spinnen !

Gelukkig ben ik er niet bang voor en vond ik deze super gelukt !

Onze gasten zullen schrikken als ze hun handen wassen :)

Oké dit is een kleuterknutsel die ik vond op de website van Disney Family ! Ik had hem eerst gewoon afgedrukt voor mijn kleine broertje maar ik vond het zo leuk dat ik hem ook wilde voor in mijn kamer ! Micky "vleer"muis !

De foto van Joy van Beautynezz  ( mijn grootste voorbeeld ) is versierd met oranje en zwarte bloemen uit de Wibra en verder nog was herfstblaadjes in de vaas zelf. en mijn knuffelvosje beschermd haar tegen alle boze Halloween engerds :)

De Disney vleermuisjes die ik onder mijn lamp hing kan je terugvinden op google of je kan het document in bijlage openen en gewoon zo afdrukken

Download
Disney Vleermeesjes Minnie en Mickey
Als je deze afdrukt kan je ze net als ik gebruiken om je kamer mee te versieren
disney vleermuis.docx
Microsoft Word document 1.4 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0